accessoires behandelstoelen

stoelhoes

Stoelhoes

Bescherm de bekleding van uw behandelstoel en verleng zodoende de levensduur met behulp van een badstof stoelhoes. Iedere stoelhoes is speciaal op maat gemaakt voor de betreffende behandelstoel, wat resulteert in een perfecte, strakke pasvorm.

papierrolhouder

Papierrolhouder

Bescherm de stoelhoes en bekleding van uw behandelstoel tegen hars of andere producten met behulp van een papierrolhouder. De papierrolhouder kan naar keuze worden bevestigd aan de armleuning of voetsteun.

61083_100

Massage hoofdsteun

Het ademgat in de massagehoofdsteun biedt de cliënt extra comfort, met name bij behandelingen of massages van de achterkant van het lichaam. De massage hoofdsteun is geschikt voor iedere behandelstoel met een uitneembare hoofdsteun en is verkrijgbaar in 36 kleuren.

wieltjes

Zwenkwielen

Zwenkwielen maken het mogelijk om de behandelstoel eenvoudig te verplaatsen en dankzij het rubberen loopvlak laten zij geen krassen achter. Geïntegreerde remmen maken het mogelijk de wieltjes vast te zetten waardoor de behandelstoel niet van zijn plaats rolt tijdens een behandeling.

LAS

Lower Arm Support

De optionele Lower Arm Support zorgt voor extra ondersteuning van de onderarm tijdens pedicurebehandelingen en bevordert daarmee een meer ergonomische zithouding en ontlasting van de spieren in de schouders, rug en nek. De Lower Arm Support is geschikt voor alle Bentlon behandelstoelen met uitzondering van de behandelstoelen met 3D beensteunen.

manicurebakje

Manicurebakje

Bereid de nagels van uw cliënt alvast voor op de manicure of geef een extra dimensie aan uw behandelingen met een handbadje. Het manicurebakje kan op alle Bentlon stoelen worden gemonteerd door middel van een chromen beugel.