vapozones

Beschrijving

Van het startersmodel met zijn basisstoomfunctionaliteit tot de geavanceerde steamer met een reeks extra’s. Samen vormen de Bentlon vapozone-modellen een compleet assortiment waarin elk model extra functionaliteit of opties biedt. Dit geeft elke schoonheidsspecialiste de mogelijkheid om een Bentlon vapozone te kiezen met de opties die het best bij haar salon passen.

Detail Vapozone_Smile20-06-13-236961

vapozone bronze

9

De Bentlon vapozone Bronze is, net als de andere vapozones uit het Bentlon assortiment, uitgerust met een roterende stoomarm. Hierdoor kan de stoomkop en de stoomrichting eenvoudig worden ingesteld. De Bentlon vapozone Bronze heeft een reservoir van 1.75 liter en 1 eenvoudig te activeren stroomsterkte. Ook is de Bentlon vapozone Bronze uitgerust met een vilten ring in de stoomkop. Op deze ring druppelt u eenvoudig een essentiële olie voor een extra ontspannen beleving.

vapozone silver

Basismodel met de mogelijkheid voor variatie. Deze variatie komt tot uiting in variabele stoomsterkten, het kruidenreservoir en de ozonfunctie. Deze opties maken het mogelijk om het stoomprogramma aan te passen aan uw behandeling. Het kruidenreservoir in combinatie met de vilten ring bieden de mogelijkheid om een extra dimensie aan de behandeling toe te voegen en uw producten te ondersteunen. De ozon functie is speciaal geschikt voor de onzuivere huid en kan met één eenvoudige handeling worden geactiveerd.

10

vapozone gold

11

Naast de reguliere stoom-, ozon- en kruidenfuncties heeft de Bentlon vapozone Gold een stand-by functie. Het water in het reservoir wordt op temperatuur gehouden waardoor op ieder gewenst moment een van de 9 stoomsterktes ingeschakeld kan worden. De stand-by functie voorkomt dat u tijdens uw behandeling rekening moet houden met de opwarmtijd. Het geïntegreerde stopcontact in combinatie met de stabiele bovenplaat maakt het mogelijk om extra beauty-apparatuur aan te sluiten zonder dat er kabels zichtbaar zijn. Bovendien wordt er bij de Bentlon vapozone Gold standaard een loupelamphouder meegeleverd. Dit complete concept maakt de Bentlon vapozone Gold uitstekend geschikt voor zelfs de kleinste ruimtes.

softsteamer model